VORES KUNDER

SIGER

NATIONALMUSEET

“Vi har igennem mange år benyttet dufte til vores  særudstillinger og permanente udstillinger med hjælp fra duftekspert Christine Hærslev. Alt fra dessertdufte til speciel kyllingeduft, til botanisk have og til fine blomsterdufte… For os er det vigtigt, at kunne give en sanselig og autentisk oplevelse for vores gæster, fuldstændig som var man tilbage i tiden.”

MIRJA THAULOW, MUSEUMSINSPEKTØR

NATIONALMUSEET

TELLING & NESAGER

“Som rådgivere indenfor hospitality-sektoren ved vi hos Telling & Nesager om nogen, at også duften er afgørende for den fuldendte gæsteoplevelse.”

MICHAEL TELLING, PARTNER

TELLING & NESAGER

STAY

”I vores reception kan vores gæster vælge deres yndlingsduft ud fra en STAY duftmenu så deres længevarende ophold i luksuslejlighederne bliver så behageligt som muligt.”

KIM KARLSEN, ADM. DIREKTØR

STAY

PJ DIESEL ENGINEERING

“Hos PJ-diesel Engineering er vi meget optaget af medarbejdernes trivsel og derfor har vi valgt, at bruge en duftdiffuser fra HÆRSLEV i omklædningsrummene så der dufter behageligt og frisk.”

ANNE-METTE ELSBORG, ADM. DIREKTØR

PJ DIESEL ENGINEERING

MBK A/S

“Her hos MBK A/S gør vi os umage! Vi har Danmarks flotteste, sjoveste og mest skæve kursus- og mødelokaler, og vi benytter alle sanser til at forkæle vores gæster. Dufte er blandt andet også et parameter hos os – på den måde gør vi alt for at optimere vores kunders indlæring og oplevelse af stedet.”

BJØRN HEDE BRENNEKE, ADMINISTRATIONSCHEF

MBK

KØBENHAVN OPTIK

“Da vi sælger luksus briller i høj kvalitet er det vigtigt for os, at kunden får en optimal totaloplevelse når de besøger vores butik. Derfor har vi valgt, at benytte duftdiffuser og dufte fra Christine Hærslev, der via sine løsninger bidrager til at skabe det luksuriøse miljø.”

CHRIS BIRGER JENSEN, PARTNER & EJER

KØBENHAVN OPTIK