FÅ SVAR

PÅ DINE SPØRGSMÅL
Hvorfor vælge HÆRSLEV?
  • Bedre indeklima i dit hjem
  • Mærk den positive indvirkning i hverdagen
Jeg er allergiker, kan jeg tåle jeres produkter?

Alle Scent gels er safety godkendte og certificeret, samt IFRA godkendte. Alle olier er udviklet af de bedste ingredienser og indeholder ingen parabener og skadelige stoffer

Scense duftdiffuser opvarmer ikke Scent gels, men blæser blot duften ud i rummet fra en fast gelé. Ved hjælp af blæseren er det muligt, at duften kan duftsætte større rum. Det fungerer ligesom, når du har en dør åben og der er gennemtræk

Nyt abonnement – hvordan gør jeg?

Kan jeg ændre min bestilling?

Ja, du kan skifte duft hvis du har lyst. Du skal skrive en mail til os og informere hvilken duft du ønsker at skifte til, så ordner vi det med det samme.

 

Jeg bor i en aflåst opgang – kan I levere til mig?

Hvis du ikke er hjemme når det bliver leveret, vil du skulle afhente dine varer i nærmeste PakkeShop.

 

Kan jeg betale mit abonnement med mobilepay?

Nej, det kan man ikke. Det er kun enkeltkøb du kan betale med Mobilepay.

 

Er det en betalingsservice jeg tilmelder mig?

Nej, det er det ikke. Du accepterer, at vi trækker et beløb svarende til det oplyste abonnement, når du køber et abonnement og tilmelder dit betalingskort. Når købet er gennemført, skal du ikke foretage dig andet.

Hvordan fungerer betaling af abonnement?

Hvordan betaler jeg?

For abonnement “NORMAL” bliver du trukket første gang 3 mdr. forud ved levering af en Scent gel da den er estimeret til at vare 3 måneder. Derefter vil du blive trukket hver 3. mdr. når du modtager en Scent gel. For abonnement “PROFESSIONAL” bliver du trukket første gang 6 mdr. forud ved levering af 6 stk. Scent gel da det er estimeret at du bruger 1 Scent gel hver måned. Derefter bliver du trukket hver 6 mdr. når du modtager Scent gels til det halve år.

Du betaler første gang på vores webshop og efterfølgende vil betalingerne blive trukket automatisk fra dit kort afhængigt af om du har abonnement type “NORMAL eller PROFESSIONAL” . Det vil sige at du intet skal gøre selv.

 

Hvilke kort kan jeg betale med?

Du kan betale med Visa kort og Mastercard.

 

Manglende betaling – hvad sker der?

Hvis dit kort er blevet afvist når vi skal trække pengene, så modtager du ikke dine produkter. Har du bundet dig til et abonnement allerede, så vil der komme rykkere på din regning, da det ikke betragtes som opsigelse af dit abonnement.

Læs vores handelsbetingelser for at få et overblik over reglerne omkring vores abonnement.

Hvordan fungerer mit abonnement og hvor ofte bliver der trukket penge?

Du får tilsendt Scense diffuser og Scent gel i forhold til aboonementtype første gang og efterfølgende får du automatisk din/dine Scent gel/gels tilsendt.

Der bliver trukket penge hver 3. måned ved abonnement “NORMAL” og hver 6. måned ved abonnement “PROFESSIONAL”, som svarer til behovet af brug af din Scent gel.

 

Kan jeg ændre i mit abonnement?

Hvis du skriver en mail til os i god tid inden din levering, så kan vi ændre din nuværende duft til én af de andre duft i vores sortiment.

 

Kan jeg holde pause eller ændre i min levering?

Du kan ikke sætte dit abonnement på standby, og de første 6 måneder vil det ikke være muligt at fortryde eller opsige dit abonnement.

Hvor ofte får jeg ny duft?

Du vil få en ny Scent gel hver 3. måned ved abonnement “NORMAL”. Scent gel har en varighed på estimeret 280 timer for en normal og 420 timer for power ved medium styrke. Vi har beregnet duftforbruget ud fra et normalt forbrug for en privatperson og til sammenligning med brugen af fx et duftlys.

Du vil få 6 stk. Scent gels hver 6. måned ved abonnement “PROFESSIONAL”. Scent gel har en varighed på estimeret 420 timer for en normal og 420 timer for power ved minimum styrke. Vi har beregnet duftforbruget ud fra et professionelt syn, hvor du ønsker at have duft min.10 timer dagligt alle ugens dage.

Kan man se, hvornår Scent gel er opbrugt?

Nej umiddelbart kan man ikke se, at Scent gel er opbrugt. Duften bliver svagere og derfor vil man opleve, at der ikke dufter i samme grad som det er tiltænkt. Scent gel vil ikke forsvinde, men selve duften aftager. Vi anbefaler derfor en timer tilknyttet duftdiffuser og i abonnement er der taget hensyn til et allerede estimeret forbrug.

Hvis jeg blot køber produkter uden om abonnement, hvad kan jeg betale med af kort?

Du kan betale med Mobilepay, Visa og MasterCard.

Hvordan fungerer levering?

Varerne leveres til nærmeste PakkeShop som standard.

Hvis du vælger at få sendt med GLS private delivery flex bliver du kontaktet pr mail fra GLS om, at en pakke er på vej, og hvornår de forventer at levere den så du kan være hjemme. I mailen er det også muligt at skrive, hvis du ønsker at chaufføren stiller pakken et sted på ejendommen, eller du kan vælge at få den leveret til en pakkeshop i stedet, hvis du føler dig mere tryg ved dette.

 

Koster det noget at få leveret varer?

Du vil betale fragt omkostninger oveni prisen på dit produkt på kr. 79,- medmindre du køber for kr. 1000,- og derover.

Ved abonnement er fragtprisen 0,- og dermed inkluderet i din ydelse.

Jeg fik ikke svar på mit spørgsmål

Ring eller skriv til os på: contact@haerslev.com 

Læs vores Handelsbetingelser for information omkring vores regler