Background_5

DUFTEKSPERT OG FOUNDER

I HÆRSLEV leverer vi kundetilpassede duftløsninger til virksomheder og private. Med dette menes der, at vi rådgiver om den helt særlige duft og løsning, der passer til din virksomhed eller dit hjem. Parametre som selve brandet, indretningen, farverne og rummet i sin helhed er vigtige.

Christine Hærslev er, som Skandinaviens førende duftekspert, også foredragsholder, hvor hun inspirerer med viden om den nyeste forskning indenfor dufte. Hun har arbejdet med dette nichefelt siden 2010.

Christine er uddannet markedsføringsøkonom og har bachelorfag i kommunikation fra CBS. Hun har arbejdet med kundeloyalitetsprogrammer, oplevelser og events igennem mange år – bl.a. for den finansielle sektor samt for modebranchen.

”Jeg har altid haft en særlig evne til at kunne mærke en stemning og atmosfære så snart, jeg træder ind i et rum. Jeg bruger denne evne, kombineret med min erhvervserfaring, til at udvælge de bedste dufte for mine kunder – hvad enten det er for virksomheder eller private hjem.”

3 GODE

OM CHRISTINE

01
SPONTAN ELLER
EFTERTÆNKSOM?

Helt sikkert spontan – jeg er et handlingsmenneske fuld af energi.

02
TRYGHED ELLER
PASSION?

Passion er min drivkraft og betyder alt i mit job og har altid gjort det. Skal brænde for det jeg gør ellers bliver jeg demotiveret.

03
HVAD HEDDER DIN
YNDLINGSPARFUME?

Jeg har 2 storfavoritter. La Vie est Belle (Beauty of life) fra Lancome og Laura Biagiotti begge med skønne vanilje undertoner og meget feminine og kvindelige duftnoter på en diskret og luksuriøs måde.